DBSøgning

Dette er den stærkeste og mest alsidige søgemetode. Det er en indirekte skanningsmåde, som giver mulighed for at tilføje arbejdstabellen de dokumenter (tidligere indekseret i databasen), som indeholder specielle data enten i de forskellige metadatafelter eller i selve indholdet.

Søgningen bruger and, or og not og parenteser for at arrangere kriterierne.

And underforstås mellem to ord, hvis der ikke er brugt en anden operator. Eksempelvis forstås "digital video" som "digital and video".

Som det ses ovenfor kan søgningens omfang specificeres til enten Infofelter (metadata) eller indholdet (som er indekseret tidligere). Søgning i infofelterne vil gennemsøge alle metadatafelter (filnavn, titel, emne, nøgleord, producent og program). Søgning i indekseret indhold vil finde alle pdf-filer, som opfylder søgekriterierne. Dette kan kun vælges hvis der findes dokumenter, som tidligere er indekseret med Indeksér tekst batchværktøjet.

Muligheden for forskel på Store og små bogstaver og Kun hele ord under søgning virker som i andre programmer.

Hvis søgeresultaterne indeholder dokumenter fra mere end et drev åbner vinduet, hvor resultaterne, der skal vises i Skannet tabel kan begrænses til ét eller flere drev.