Indsæt/Tilføj/Vedhæft ved Drop (DnD)

Dette er en udvidelse til Indsæt/Tilføj sider og Vedhæftninger værktøjerne. Der benyttes en Windows Shell-udvidelse kaldet en drop handler. Den starter, når filer bliver trukket og sluppet ("dragged and dropped - DnD") på en filtype, der er registreret som en "drop handler". I PDF-ShellTools er pdf registreret som "drop handler", og de understøttede objekter er de filtyper, som understøttes af de respektive værktøjer. Det er pdf samt bmp, png, jpeg, gif og tiff billedfiler, med Indsæt/Tilføj sider og hvilken som helst filtype med Vedhæftninger.

Ideen er: Indsæt, tilføj eller vedhæft de(n) understøttede filtype(r) i en pdf, ved at trække og slippe (DnD) den(/m) på PDF-filen.

DnD animation

Indsæt/Tilføj sider

For at starte Indsæt/Tilføj sider skal blot trækkes og slippes ("droppes") én eller flere understøttede filer på en pdf. Indsæt/Tilføj sider-grænsefladen vil åbne med en oplistning af de droppede filer som kilde til sider, der skal  indsættes/tilføjes i den pdf, der vises som mål for operationen.

Vedhæftninger

For at benytte Vedhæftninger-værktøjet, skal CTRL-tasten holdes nede, når filerne slippes (droppes).

Samle/Omordne sider

For at benytte Samle/Omordne sider, skal SHIFT-tasten holdes nede, når filerne slippes (droppes).

Generelt

Med ALT-tasten trykket ned kører værktøjet i baggrunden, uden at vise grænsefladen og med standardindstillingerne (ikke i prøveversionen).

(c) 2006-2017 RTT