Handleiding voor PDF Explorer
voor v1.5 build 55  18-02-2007
 
Homepage  Email  Forum

Copyright© 2002-2007 RTT

Nederl. vertaling Hans Niesten, maart 2007

 

Dit is de volledige Nederlandse vertaling uit het Engels van de handleiding voor PDF Explorer, welke oorspronkelijk is geschreven in het Portugees. Deze vertaling wordt van tijd tot tijd bijgewerkt om als ondersteuning te kunnen blijven dienen voor de gebruikers.

Indien je over vrije tijd beschikt en je wilt wel participeren in het PDF Explorer project, zou dat zeer welkom zijn. Ik kan elke hulp zeer goed gebruiken. Vooral is het noodzakelijk om de lokalisatie van de programmainterface te completeren en de gebruikershandleiding in andere talen en dialecten te vertalen. Ook is er behoefte aan het maken van afbeeldingen voor de werkbalkknoppen en menu-iconen, zoals HTML/CSS sjablonen, om het uiterlijk te verbeteren van de HTML grid onttrekkingen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de onderwerpen waarbij hulp nodig is. Indien je in staat bent te assisteren op welk gebied dan ook, doe mij dan suggesties aan de hand.

Participanten in het PDF Explorer project krijgen altijd een gratis licentie, zodat ze legaal PDFE kunnen gebruiken zonder enige restrictie in zakelijk opzicht.